Activiteiten


Totaal aantal activiteiten: 5

Wachters van het Noorden. Romeinen in Wijchen.

Datum: zaterdag 28 april 2018 - zondag 28 oktober 2018
Tentoonstelling
Locatie: WIjchen
De eerste vier eeuwen van onze jaartelling maakten de zuidelijke helft van ons land deel uit van het Romeinse Rijk. In de tweede helft van de eerste eeuw, na de Bataafse opstand (69/70 na C.), brak er een periode van vrede aan (Pax Romana). De Romeinen legden legerplaatsen aan bij de grens en garandeerden rust en orde.

Bekijk activiteit

ALLE WEEKENDEN IN JUNI - de Tempelhof Totaalkunstwerk.

Datum: zaterdag 2 juni 2018 - zondag 24 juni 2018
Lezing
Locatie: Winssen

De Tempelhof is het laboratorium van de universele beelden en denkbeelden van het kunstenaarsduo Huub & Adelheid Kortekaas. Een Hortus Conclusus als een unieke afspiegeling van de Changing Awareness processen in de wereld, waar kunst, architectuur, tuin, wonen en werk samenvloeien. Welkom: alle weekenden in juni - 2/3/9/10/16/17/23/24 - tussen 10.


Bekijk activiteit

Erfgoedfestival

Datum: woensdag 23 mei 2018 - zondag 22 juli 2018
Lezing
Locatie: Gelderland, Noord- en midden Limburg en Noordrijn-Westfalen
Twee maanden lang genieten van ruim 200 culturele en historische activiteiten Het erfgoedfestival is begonnen! Het Erfgoedfestival Over Grenzen loopt van 23 mei t/m 22 juli in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordrijn-Westfalen

Bekijk activiteit

Nieuwe theatervoorstelling!

Datum: vrijdag 22 juni 2018 - zondag 1 juli 2018
Lezing
Locatie: Batenburg
‘OUD GOUD’ is de nieuwe theaterproductie van het Ruïnetheater Batenburg. Het stuk speelt in een bejaardentehuis of zoals de nieuwe directeur het noemt: een BVP (Bejaarden Verzamel Plaats). Met deze weinig vleiende benaming is zijn rol wel duidelijk. Zijn tegenhanger is Jolieke, de zuster, de verzorgende, die betrokken en warmhartig met haar mensen om gaat.

Bekijk activiteit