De Maas & Waal CultuurExpress als centraal informatiepunt


Graag vragen wij uw aandacht voor de interactieve website www.cultuurexpress.nl. Dit is de website waarvan alle erfgoed-, cultuurhistorische en kunst- en cultuurinstellingen gratis en op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken, bijvoorbeeld door het zelf plaatsen van opkomende evenementen. Met uw medewerking kunnen wij het centrale informatiepunt voor cultuur- en erfgoedactiviteiten in het Land van Maas en Waal worden. 

Uw activiteiten en/of nieuws op www.cultuurexpress.nl plaatsen? Cursussen, evenementen, fietstochten, films, kinderactiviteiten, lezingen, muziekuitvoeringen, rondleidingen, tentoonstellingen, natuurwandelingen en workshops; kortom, alle activiteiten waar u publiek voor wilt trekken. Via onze website heeft u een extra mogelijkheid om uw activiteit onder de aandacht te brengen. Ook met ander interessant nieuws over uw instelling kunt u bij ons terecht. Dit kan op onze website geplaatst worden, onder het kopje 'Nieuws'. Mail deze informatie naar info@cultuurexpress.nl

Sinds enige tijd is Tess Verhees onze nieuwe webmaster. Zij heeft voor u een stappenplan opgesteld dat aangeeft hoe u zelf activiteiten kunt toevoegen aan onze website www.cultuurexpress.nl.. Dit stappenplan treft u hieronder aan. 

Samen kunnen wij elkaars activiteiten onder een groot publiek promoten, en op die manier elkaar ondersteunen. Om uw en onze bekendheid te verhogen zouden wij het erg op prijs stellen als u een link naar onze website (www.cultuurexpress.nl) op uw website wilt plaatsen. 

Hebt u nog vragen dan is Tess altijd bereid u verder te helpen. U kunt contact met haar opnemen via info@cultuurexpress.nl of tess.verhees@cultuurexpress.nl. Zij zal de Werkgroep Maas&Waal CultuurExpress op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Wij kijken uit naar uw nieuws en activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Namens de Werkgroep Maas&Waal CultuurExpress,
Arnold de Kock (arnolddekock@kpnmail.nl) en Jan Reijnen (reijnenjh@gmail.com

 

Stappenplan aanmelden activiteit

Stappenplan