Symposium erfGOED ondernemerschap op 31 oktober in Druten


Op 31 oktober aanstaande organiseert de Maas & Waal CultuurExpress een inspirerend symposium in de sfeervolle Boldershofkapel in Druten:

Tijdens het symposium zullen de verrassende kansen die ons unieke erfgoed aan het bedrijfsleven biedt centraal staan. Een zestal ondernemers-van-huis-uit zal in korte, krachtige presentaties laten zien hoe zij de mogelijkheden van ons erfgoed succesvol inpassen in hun ondernemerschap.

De middag zal worden ingeleid door burgemeester Luciën van Riswijk van de Gemeente Druten en worden voorgezeten door professor Dolly Verhoeven.

Een overzicht van het programma:

Datum en tijdstip: donderdag 31 oktober 2013 van 16.30 uur tot 19.30 uur
Locatie: Boldershofkapel, Ambtshuisplein 1, 6651 AZ in Druten
Dagvoorzitter: Professor Dolly Verhoeven
Welkom: Burgemeester van Druten, Luciën van Riswijk

Sprekers:

Hans van Zuijdam, bestuursvoorzitter Rabobank Maas en Waal over ‘het economische belang van erfgoed in de eigen regio’
Robbert den Boer, Marketing Manager van MATRIXX over ‘de eigentijdse rol van erfgoed’
Yvonne van der Bend, Uitgever Business Media….4All over ‘media en erfgoed’
Ger Loeffen, Fotojournalist over ‘verleiden met erfgoed‘
Carolien Guelen, Beheerder Bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden over ‘ondernemen met erfgoed’ Ferdinand van Hemmen, Landschapshistoricus over ‘de toekomst van het verleden, erfgoed en identiteit’

Aanmelden voor het symposium is eenvoudig. Een e-mail naar Charlotte.lever@cultuurexpress.nl volstaat. Deelnemers kunnen zich tevens aanmelden voor een speeddate met een van de sprekers, want zij gaan na afloop graag met geïnteresseerden in gesprek. Uiteraard zijn een hapje en een drankje inbegrepen tijdens en na het symposium. Wij vragen daarvoor een bijdrage van 12,50 euro per persoon.